Rólam

Nóri vagyok, Angliában élek 2012 óta, és imádok úton lenni. Sokszor azt érzem genetikailag kódolva lett bennem, mondhatni az utazás számomra szenvedély, életforma. Gyerekkoromban sokszor voltunk külföldön, már akkor szerettem megismerni új országokat, kultúrákat. Otthon is sokat nyaraltunk, túráztunk, aminek minden percét élveztem. Mindig óriási élménnyel értem haza. Már gyerekként kézzel irt naplót vezettem a nyaralásainkról, mindent részletesen leírtam magamnak. 

A blog írásban teljesen új vagyok, úgy gondoltam, ha már utazok miért ne osszam meg élményeimet, tapasztalataimat másokkal. 

Egy-egy utazás, ismeretlen hely felfedezése hatalmas energiát tud adni. Az utazásokat mind egyénileg szervezem, semmit sem bízok a véletlenre. Kivel utazok? A férjemmel. Ő az, aki mindenben támogat, aki segít megvalósítani az álmaimat. Hogy milyen gyakran utazunk? A szüleink Magyarországon élnek, szóval minden évben igyekszünk megtalálni az arany középutat, mert őket is szeretnénk látni és velük lenni. 

Utazásaimról élménybeszámolókat írok, melyekben igyekszem hasznos tippeket adni, megtalálni a legjobb ajánlatokat ár-érték arányban, remélem szeretni fogjátok. 

„Minden évben menj el legalább egy olyan helyre, ahol korábban még soha nem jártál.”  Dalai Láma