Zakynthos, a jón paradicsom

2018 júliusában egy hetet töltöttem Zakynthoson a férjemmel. Fantasztikus élmény volt. Pár szolgáltatót, helyet szeretnék ajánlani aki ide tervezi a nyaralást.
A repjegyeket a Momondon foglaltuk le még március környékén.
Mi nyugisabb és csendes pihenést terveztünk és ez nagyon jól sikerült Vasilikosban az Andriani-Michalis Studiosban. Szuper volt az apartman, minden nap takarítottak, két naponta ágyneműt cseréltek és törölközőt. A konyha jól felszerelt volt, semmi hiány nem volt. A házi néni sajnos semmit nem beszélt angolul, ez volt egyedül negatívum.

_GPB2640
Béreltünk egy hétre egy cabriot a Xenos Car Rentaltól, velük is teljesen elégedettek voltunk, házhoz hozták az autót és a reptéren adtuk le.
Motorcsónakot is béreltunk a The Big Blue Motorboat Rentaltól Keriben. Könnyen ment a bérlés, jogosítványt sem kértek hozzá. Számomra ez óriási élmény volt, aki teheti mindenképp próbálja ki, szerintem százszor jobb mint egy tömegnyomoros fakultatív program.
Végén pedig pár étterem ajánló ahova bármikor visszamennék: Dopia’s House Homemade Food (Vasilikos), Babis Taverna (Vasilikos), Dionysos Taverna (Argassi).

_GPB2372

Szállás : Adriani-Michalis Studios

Autó Bérlés:  Xenos Car Rental

Motorcsónak Bérlés : The Big Blue Motorboat Rentals

Étterem 1 : Dopia’s House

Étterem 2 : Babis Taverna

Étterem 3 :Dionysos Taverna Restaurant

Galériához katt ide—>> Zakynthos

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.